Het educatieve programma voor patiënten van Anthogyr

 

'Simpelweg met implantaten: het leven lacht je toe met tandheelkundige implantaten...'

Om de communicatie tussen behandelaar en patiënt te verbeteren, heeft Anthogyr een educatief programma voor patiënten ontwikkeld. Dit helpt de practicus nieuwe patiënten te winnen en een succesvolle praktijk uit te bouwen.

Er is nu een volledige set hulpmiddelen beschikbaar die toegang biedt tot medische informatie, zowel online als op papier.

Deze informatie helpt de tandarts om op een eenvoudige en didactische manier uit te leggen wat een implantaat is, de procedure in eenvoudige woorden te beschrijven, het behandelingsplan met de patiënt door te nemen, de voordelen van een behandeling met implantaten in vergelijking met andere therapeutische opties toe te lichten...

Het materiaal is ook heel handig om patiënten nuttige informatie te geven over follow-upbezoeken en hoe ze hun nieuwe gebitselementen moeten verzorgen.

Dit programma heeft tot doel tandartsen aan te moedigen proactief te zijn en een effectieve communicatie met hun patiënten aan te gaan om de efficiëntie en rentabiliteit te verbeteren.

De set omvat:

Er is ook een uitgebreide website over tandheelkundige implantaten beschikbaar; ga naar onze website en laat uw patiënten meekijken:
www.simply-with-implants.com