Welke materialen zijn bij Simeda verkrijgbaar?

Het assortiment materialen omvat metalen en metaallegeringen (titanium en kobalt-chroom), kunstharsen (PMMA), was en zirkonium.
Kobalt-chroom is zowel gefreesd als gesinterd verkrijgbaar, titanium wordt gefreesd.
We beschikken over klassiek zirkonium (kleurengamma type Vita: van A1 tot D4 en naturel) en over translucent zirkonium.
PMMA is beschikbaar in 4 tinten (uitbrandbaar, of voor tijdelijke voorzieningen).
Was wordt gefreesd voor het gieten van edelmetalen.

Is de Simeda-scanner een open systeem?

Ja, het Simeda-systeem is een open systeem.
Dat betekent dat de door ons systeem geëxporteerde bestanden STL-bestanden zijn die door ieder ander bewerkingscentrum gebruikt kunnen worden.

Kan men bestanden van andere systemen naar Simeda sturen?

Het Simeda-systeem kan bestanden van andere systemen bewerken (intraorale camerasystemen, 3Shape-bestanden, DentalWings-bestanden, Forte-bestanden enz.). Deze bestanden kunnen dus door het Simeda-systeem geïmporteerd en bewerkt worden.
Een uitzondering vormen de op maat gemaakte abutments: om uw op maat gemaakte abutments te kunnen maken moet onze implantaatbibliotheek in uw CAD-CAM systeem worden geïntegreerd (compatibel met Exocad, Dentcad, DentalWings, 3Shape enz.).

Hoe kan ik met Simeda werken?

U hoeft alleen maar op de link hieronder te klikken en het formulier in te vullen en dan wordt u klant van Simeda. Ons technisch ondersteuningsteam zal u een mail sturen ter bevestiging van uw inschrijving. Na ontvangst van die e-mail, hoeft u alleen nog maar contact op te nemen met onze hotline: 00 352 266 404 841. Wij voltooien de installatie vervolgens samen met u.

Wat zijn de levertermijnen?

De levertermijnen hangen af van het soort werk en de wijze van verzending.
We nodigen u uit de paragraaf “Levertermijnen” te lezen.

Kan ik modellen naar Simeda sturen?

Ja, natuurlijk.
Ons internationale team tandtechniekers kan het design van uw elementen maken na toezending van de modellen. Ze stellen u een 3D pdf voor van hun werk waarna u besluit of u dat design wilt of dat u nog correcties wilt aanbrengen om het design meer te personaliseren. De productie van uw armaturen gaat pas van start als u volledig tevreden bent en u uw akkoord heeft gegeven voor de productie.

Hoe kan ik de implantaatbibliotheek van Simeda downloaden?

U hoeft alleen maar op de link hieronder te klikken en het formulier in te vullen. Ons team zal u de codes en links toesturen die u nodig heeft om de Simedatheek te downloaden. We helpen u vervolgens de installatie te voltooien en onze implantaatbibliotheek op uw systeem te zetten.

Welke connecties zijn er beschikbaar bij Simeda?

Onze lijst met beschikbare connecties wordt constant uitgebreid: we integreren continu nieuwe connecies. In de rubriek “Simedatheek” vindt u de bij Simeda gebruikte connecties.

Heb ik garantie op mijn werk bij Simeda?

Ja, natuurlijk. Het garantieprogramma Serenity® van Anthogyr is van toepassing op al onze structuren. Voor op maat gemaakte CAD-CAM-onderdelen van Simeda® van titanium en kobalt-chroom geldt een levenslange garantie. Voor op maat gemaakte CAD-CAM-onderdelen van Simeda® van zirkonium geldt een garantie van 5 jaar.

Voor elk technisch defect van op maat gemaakte CAD-CAM-onderdelen van Simeda® garandeert Anthogyr de vervanging van het defecte onderdeel door een identiek onderdeel.

Als het technische defect leidt tot het verlies van een of meer implantaten garandeert Anthogyr ook hiervan de vervanging door een soortgelijk product van Anthogyr. Technische training en ondersteuning kan op aanvraag worden verkregen.

Voor meer informatie: raadpleeg de algemene voorwaarden van het garantieprogramma Serenity® van Anthogyr.