Van 20 tot 23 juni neemt Anthogyr deel aan de 9de editie van Europerio, "The world's leading congress in Periodontology".

Na edities in in Stockholm, Wenen en Londen koos de organisatie dit jaar voor het mooie Amsterdam. Het congress zal plaatsvinden in het bekende RAI Amsterdam, gelegen aan het Europaplein.

De organisatie zorgt ook dit jaar voor een zeer rijk en gevarieërd wetenschappelijk programma met meer dan 120 sprekers van over de hele wereld, debat sessies en voor de eerste keer op Europerio, een live chirurgie.

 

Als Gold Sponsor organiseert Anthogyr een Lunch Sessie met als spreker Dr. Egon Euwe, op donderdag 21 juni 2018. Dr. Egon Euwe is  een veel gevraagde gastspreker op internationaal vlak en heeft een bijzondere expertise in paradontologie, implantologie en esthetische tandheelkunde. Bovendien is hij gekend voor zijn hoog kwalitatieve en inspirerende voordrachten.

Maak dus zeker van de gelegenheid gebruik om tijdens uw bezoek aan Europerio deel te nemen aan deze interessante, niet te missen lezing!  Voor elke deelnemer voorziet Anthogyr een lunch en we verloten onder de aanwezigen een BE SAFE® pakket bestaande uit een EXO Safe® en een OSTEO Safe®.

Interesse? Schrijf je vandaag nog in via deze link.

 

Lunch Sessie door Dr. Egon Euwe - Donderdag 21 juni 2018 - van 12.30u tot 13.30u - Room E102 

WIN EEN BE SAFE® PAKKET!